Yogavandring - 3 augusti vid Domarudden

Cirka 9 kilometer

Vandring med yoga i Roslagsnatur

Bland höga träd och mossiga stigar

Strax utanför Åkersberga hittar vi Domaruddens friluftsgård med stugor, badplatser och framför allt en fantastisk skog med många anslutande vandringsleder.
Vi vandrar en slinga på cirka 9 kilometer där vi stannar till för både yoga och fika. 

Samling vid 10

Vi möts på parkeringen vid tio och inleder med en kort introduktion och mjukar upp med lite mjuk yoga och du får kaffe/te och lite gott att tugga på till det. Därefter börjar vi att gå. Du har med en enkel matsäck och vi stannar till för att äta den på en fin plats.
Vi håller en längre yogaklass längs vägen och är så småningom åter vid bilarna vid tvåtiden.

I priset ingår lån av yogamatta, fika, två yogaklasser och guidning
Du tar själv med dig en matsäck och vatten. Du klär dig efter väder, du behöver inte någon särskild utrustning. Det kan vara bra med skor med rejälare sula, men vanliga jympadojjor går också bra. När vi yogar tar vi av oss skorna och om det inte är för kallt yogar vi barfota på yogamattorna. Tänk på att du ska kunna röra dig utan att kläderna sitter åt för mycket!

Sofia och yogan

Jag är din yogalärare och guide på vandringen. Jag har yogavandrat med grupper i snart tio år och tröttnar aldrig. Det är så roligt och en så bra kombination. Vi kommer att göra mjukyoga i kombination med yinyoga. Det betyder att vi både sträcker ut och mjukar upp kroppen. Det blir både styrka och smidighet. Är du van vid yoga känner du igen dig, är det nytt för dig så följer du med så gott det går. Det kan inte bli fel. Jag anpassar nivån till gruppen och till dig.

Vi gör också en kortare meditation och om det passar gruppen kan vi även gå en bit i tystnad.

Ibland blir vädret inte som vi tänker oss. Om det blir mycket regn eller på annat sätt svårt att genomföra yogavandringen kan den ställas in eller flyttas till nytt datum. Du får i så fall veta det genom mail eller sms. Under alla år som jag yogavandrat har det dock aldrig hänt! 

Kostnad

Yogavandringen, inklusive fika, lån av yogamattor och två yogaklasser kostar 650 kronor. Om du bokar för två personer blir kostnaden endast 550 kronor per person.

Bokningsregler

Bokningen är bindande men inte personlig. Du kan avboka utan kostnad fram till en vecka innan vandringen. Avbokning senare än så återbetalas ej. Du kan överlåta din bokning till annan person.
Om vandringen av någon anledning ställs in blir du erbjuden plats på annan vandring eller får dina pengar tillbaka.