SUP-vandring med yoga - 29 juni vid Roslagsbro

I samarbete med Agnetha Tillnert

Lördag den 29 juni

En unik kombination

Vi börjar vid bron nedanför Roslagsbro kyrka där vi förbereder våra SUP-brädor och har dagens första yogaklass. Vi paddlar sedan stillsamt medströms och kommer så småningom fram till en liten sjö. Där blir det SUP-yoga och lunch. Vi lämnar våra brädor på stranden och tar oss vidare till fots upp till Agnetha Tillnerts fina Yoga Trädgård. Efter gongbad och fika vandrar vi mot Roslagsbro kyrka på slingrande vägar.
Brädorna transporteras på tryggt sätt upp till vägen där du kan hämta din bräda på vägen hem. 

En heldag!

Vi möts vid bron nedanför kyrkan vid nio. När utrustningen är klar och alla brädor är pumpade parkerar vi våra bilar vid kyrkan och inleder dagen med en mjukyoga.

När vi yogat tar vi oss ner till vattnet och sjösätter våra brädor. Vi går kort igenom paddel-teknik för den som behöver det innan ger oss iväg. Broströmmen är lätt att paddla, men bitvis är kan det vara grunt eller lite "stökigt" i vattnet med nedfallna grenar och vass. Det är en uppskattad paddlingsled, framför allt på våren.

Vi kommer fram till Nodstasjön och väntar in varandra guppandes på våra brädor. När alla kommit håller vi en SUP-yogaklass. Det kan bli lite vingligt, så ta gärna med ombyte i tät påse. Du utmanar dig själv så mycket du vill, vill du inte bada är du lite mer försiktig.

Vi äter vår medhavda lunch på stranden. Där lämnar vi sedan våra brädor och går upp till Agnethas fina Yoga Trädgård. Agnetha har förberett för en längre vila till ljudet av gongar och klangskålar, ett gongbad. Efter det blir det fika!

Sedan inleder vi den slutliga delen av vår dag, vi vandrar längs fina vägar upp till Roslagsbro kyrka och våra parkerade bilar. Vi räknar med att vara där cirka 17.

Under tiden blir våra brädor transporterade upp till Agnethas hus och på vägen hem stannar du till och hämtar din. 

Ta med bräda och lunch

OBS! SUP-bräda tar du med dig själv. Vi kan tipsa om bra ställen att hyra bräda över dagen om du inte har någon egen eller känner någon att låna av.
Du tar själv med dig en matsäck och vatten. Fika och snacks får du av oss.
Du klär dig efter väder, du behöver inte någon särskild utrustning. Det kan vara bra med skor med rejälare sula, men vanliga jympadojjor går också bra. Vid paddlingen och yogan kan det vara skönt att vara barfota. Tänk på att du ska kunna röra dig utan att kläderna sitter åt för mycket, och att packa ombytet i tät påse eller väska.

Sofia, Agnetha och yogan

Vi är dina yogalärare och guider på både paddling och vandring.
Vi kommer att göra mjukyoga i kombination med yinyoga. När vi yogar på supbrädorna blir det lite extra vingligt, ta gärna med ett ombyte!
Det blir både styrka och smidighet. Är du van vid yoga känner du igen dig, är det nytt för dig så följer du med så gott det går. Det kan inte bli fel. Vi anpassar nivån till gruppen och till dig.

Kostnad

Yogavandringen, inklusive guidning, två yogaklasser, ett gongbad, fika och lån av yogamattor kostar 995 kronor. 

Bokningsregler

Bokningen är bindande men inte personlig. Du kan avboka utan kostnad fram till en vecka innan vandringen. Avbokning senare än så återbetalas ej. Du kan överlåta din bokning till annan person.
Om vandringen av någon anledning ställs in blir du erbjuden plats på annan vandring eller får dina pengar tillbaka. 

Väder

Ibland blir vädret inte som vi tänker oss. Om det blir mycket regn eller på annat sätt svårt att genomföra yogavandringen kan den ställas in eller flyttas till nytt datum. Du får i så fall veta det genom mail eller sms.